Sponsorit ja yritykset - Online varainhankinta

Ostoskori

0

Sponsorit ja yritykset

Voimme ohjata liikennettä suoraan teidän omaan verkkokauppaan tai tuotteistaa liidin, tarjoukset tai tuotteet myytäväksi online-varainhankinta.fi alustalla.

 

Urheilusponsorointi kannattaa

Urheilusponsorointi on tehokas tapa lisätä yrityksen tunnettuutta paikallisesti ja rakentaa positiivista imagoa. Samalla olet mukana parantamassa suomalaisen urheilun menestysedellytyksiä!

Yritykset voivat valita haluamansa sponsorointikohteen ja tarjota tukensa paikalliselle urheilulle. Näkyvyyden lisäksi sponsorin omat tuotteet, tarjoukset tai liidit voidaan tuotteistaa online-varainhankinta.fi -alustalle. Markkinointiyhteistyön tapoja on useita. Ota yhteyttä ja suunnittelemme sinun yritystä ja asiakkaita puhuttelevan tavan olla mukana. Verkostossa on voimaa!

Case Steelers: Hämeenlinna/Janakkala. Yli 1000 jäsentä Hämeenlinnassa ja Janakkalassa. Yli 30 juniorijoukkuetta, osa kansallisella huipulla. Lukuisia harrasteryhmiä sekä tytöille että pojille. Naisten ja miesten edustusjoukkueet.

Haluatko tarjota tuotteitasi myyntiin?

 

Tavoitteenamme on tarjota ryhmille myyntiin erilaisia tuotteita, joista heille jää hyvä kate.
Ryhmissä on yleisesti paljon jäseniä, joten mahdollisuudet tuotteesi laajaan myyntiin ovat olemassa. Myyntimäärän lisäksi tuotteesi saa näkyvyyttä eri kanavissa.

Voimme ohjata liikennettä suoraan teidän omaan verkkokauppaan tai tuotteistaa liidin, tarjoukset tai tuotteet myytäväksi online-varainhankinta.fi alustalla.

Tarjoamalla tuotteitasi myyntiin, voitte kertoa yhteyttä ottaville joukkueille sponsoroivanne joukkueita online-varainhankinta-palvelun kautta tarjoamalla tuotteita myyntiin. Samalla voitte kehoittaa joukkuetta myymään tuotettanne palvelumme kautta – maksuttomasti.

 

Urheilusponsoriksi

Yhteystiedot
  • Jätä yhteystiedot. Kerromme lisää mahdollisuuksista!