Yritys ja yhteys - Online varainhankinta

Ostoskori

0

Yritys ja yhteys

Yritys & yhteystiedot

Olemme hyvän tahdon yritys joka auttaa seuroja, kouluja ja yhdistyksiä hankkimaan kipeästi tarvitsemiaan varoja yleishyödylliseen toimintaansa.

SEN LISÄKSI, että mahdollistamme edullisemmat harrastukset

uskomme intohimoisesti liikkumiseen ja rentoutumiseen ystävien sekä terveellisten eväiden kanssa! Olemme 100% varmoja siitä, että maailma on parempi paikka jos säästämme tunnin aikaasi, jotta sinä voit ottaa päiväunet tai lähteä lenkille. Lupaus 100% helppoutta!

Kuljeta, Kustanna ja Kannusta!

Varikkotukun Online-varainhankinta & seurabotti syntyi varainhankinnan jokavuotisista ongelmista.

Seurojen ja yhdistysten varainhankinta on elinehto toiminnan kehittämiselle ja kustannusten kattamiseen. Kustannukset ovat kolminkertaistuneet 2000-luvulla.

Perinteisen tai nykyisen varainhankinnan luettelomyynti ja samojen tuotteiden kauppaaminen sukulaisille (vuodesta toiseen) ei meitä motivoi. Pitäisi kerätä maksut ja tilittää seuralle. Jonkun täytyy seurata tilauksia ja tilityksiä. Lopuksi pääset hakemaan tuotteet ja hoitamaan lähijakelun asiakkaille. Käytät tähän useita tunteja omaa aikaasi.

Varikkotukun taustalla on 20-vuoden kokemus prosessien kehittämisestä ja teknologian hyödyntämisestä. Vahvuutemme on tilaus-toimitusketjussa, optimoinnissa sekä jatkuvassa kehittämisessä.

Online-varainhankinta on vielä pilotti. Teemme yhteistyötä yritysten ja seurojen kanssa jotta saamme kokemuksia, korjaamme virheet ja parannamme palvelua sekä tuottoa.

Liity mukaan!

Ilmainen ja riskitön varainhankinta

Hyvän start-up idean pitäisi ratkaista oikea ongelma. Seurabotti tekee sen! Seurojen varainhankintaan tarvitsemme 1 minuutin Sinun aikaasi. Seurabotti tekee myynnin. Hoitaa tilaukset ja kerää maksut sekä seuraa toimituksen kulkua. Chatbotti on turvallinen, hauska ja osaa tarjota tuotteita asiakkaan kiinnostuksen mukaan.

Win-Win

Tehdään yhdessä

Haluamme tarjota seuroille/yhdistyksille ja kuluttajille tuloksia ja arvoa. Lupauksemme on 100% Helppoutta. Salaisuutemme on, ja tuloksemme syntyy tilaus-toimitusketjun optimoinnista, loistavista yhteistyökumppaneista sekä pienistä kustannuksista. Toimintamme on kannattavaa vain jos seurat onnistuvat. Tehdään yhdessä!

Eettisyys

Ainoa varainhankinnan verkkokauppa jossa mukana seuratuotteet ja palvelut sekä mahdollisuus itse valita mitä myydään.

Ympäristö

Yhteistoimitus ja seurojen itse tekemä lähijakelu omilla autoilla ei ole nykypäivää. Optimoitu logistiikka suoraan kuluttajalle ilman välikäsiä luo vähemmän CO2 päästöjä.

Yksityisyys

Turvalliset ja luotettavat maksutavat, Ehdoton yksityisyyden suoja. Sinä päätät miten ja milloin saamme olla yhteydessä. 30 päivän täysi palautusoikeus ja 100% laatulupaus!

Tervetuloa mukaan!

Sami Toivonen @ Varikkotukku Oy

Aloita varainhankinta!

Rekisteröityminen käy nopeasti, jonka jälkeen avaamme teille oman verkkokaupan.

Tue tiimiä!

Valitse tiimi, jota haluat tukea ja tee ostoksia – joka ostosta menee komissio suoraan tiimille.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Sami Toivonen

+358 50 4584278
sami.toivonen@varikkotukku.com

Online-varainhankinta

Varikkotukku Oy (3119201-7)
Kruununkatu 5 B 1
13130 Hämeenlinna

Tilaa uutiskirje!

Haluatko kuulla uusista kampanjoista ensimmäisenä? Tiedotamme monipuolisesti ulkoilusta, vapaa-ajasta sekä seurojen/yhdistysten varainhankinnasta. Nappaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme ja tarjouksista!

Marketing by