Ostoskori

0

Yritys ja yhteys

Yritys & yhteystiedot

Olemme hyvän tahdon yritys joka auttaa seuroja, kouluja ja yhdistyksiä hankkimaan kipeästi tarvitsemiaan varoja yleishyödylliseen toimintaansa.

SEN LISÄKSI, että mahdollistamme edullisemmat harrastukset uskomme intohimoisesti liikkumiseen ja rentoutumiseen ystävien sekä terveellisten eväiden kanssa! Olemme 100% varmoja siitä, että maailma on parempi paikka jos säästämme tunnin aikaasi, jotta sinä voit ottaa päiväunet tai lähteä lenkille. Haluamme siis tehdä varainhankinnastasi vaivattomampaa ja käyttää siihen suosituinta kodinkonetta, kännykkää!

Toimimme ennenkaikkea rakkaudesta seuratoimintaan ja urheiluun.
Meillä monella on kymmenien vuosien kokemus seura- ja yhdistystoiminnasta. Ollaan pelaajia, valmentajia, huoltajia, Äitejä ja Isiä. Sukulaisia ja faneja unohtamatta.

Kuljeta, Kustanna ja Kannusta!

Varikkotukun Online-varainhankinta & seurabotti syntyi varainhankinnan jokavuotisista ongelmista.

Seurojen ja yhdistysten varainhankinta on elinehto toiminnan kehittämiselle ja kustannusten kattamiseen. Kustannukset ovat kolminkertaistuneet 2000-luvulla.

Jokaisen tukijan panos on tärkeä, mutta siihen ei enää tarvitse käyttää kymmeniä tunteja.

Perinteisen tai nykyisen varainhankinnan luettelomyynti ja samojen tuotteiden kauppaaminen sukulaisille (vuodesta toiseen) ei meitä motivoi. Pitäisi kerätä maksut ja tilittää seuralle. Jonkun täytyy seurata tilauksia ja tilityksiä. Lopuksi pääset hakemaan tuotteet ja hoitamaan lähijakelun asiakkaille. Älä katso vain tuottoa tai seuran provisiota. Käytät tähän useita tunteja omaa aikaasi.

Varikkotukun taustalla on 20-vuoden kokemus prosessien kehittämisestä ja teknologian hyödyntämisestä. Vahvuutemme on tilaus-toimitusketjussa, optimoinnissa sekä jatkuvassa kehittämisessä. Online-varainhankinta on vielä pilotti. Teemme yhteistyötä yritysten ja seurojen kanssa jotta saamme kokemuksia, korjaamme virheet ja parannamme palvelua sekä tuottoa.

Tilaa uutisikrje

Liity mukaan!

Hyvän start-up idean pitäisi ratkaista oikea ongelma. Seurabotti tekee sen! Seurojen varainhankintaan tarvitsemme vain 1-5 minuuttia Sinun aikaasi. Seurabotti tekee myynnin. Hoitaa tilaukset ja kerää maksut sekä seuraa toimituksen kulkua. Chatbotti on turvallinen, tarvittaessa hauska ja osaa tarjota tuotteita asiakkaan kiinnostuksen mukaan.

Win-win

Haluamme tarjota seuroille/yhdistyksille ja kuluttajille tuloksia ja arvoa. Lupauksemme on 100% laatua. Salaisuutemme on, ja tuloksemme syntyy tilaus-toimitusketjun optimoinnista, loistavista yhteistyökumppaneista sekä pienistä kustannuksista. Toimintamme on kannattavaa vain jos seurat onnistuvat. Tehdään yhdessä!

Eettisyys

Ainoa varainhankinnan verkkokauppa jossa mukana seuratuotteet ja palvelut sekä mahdollisuus itse valita mitä myydään.

Ympäristö

Yhteistoimitus ja seurojen itse tekemä lähijakelu omilla autoilla ei ole nykypäivää. Optimoitu logistiikka suoraan kuluttajalle ilman välikäsiä luo vähemmän CO2 päästöjä.

Turvallisuus ja yksityisyys

Turvalliset ja luotettavat maksutavat, Ehdoton yksityisyyden suoja. Sinä päätät miten ja milloin saamme olla yhteydessä. 30 päivän täysi palautusoikeus ja 100% laatulupaus!

Tervetuloa mukaan!

Sami Toivonen

CEO @ Varikkotukku Oy

Aloita helppo varainhankinta!

Rekisteröityminen käy nopeasti, jonka jälkeen avaamme teille oman verkkokaupan.

Tue tiimiä!

Valitse tiimi, jota haluat tukea ja tee ostoksia – joka ostosta menee komissio suoraan tiimille.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Sami Toivonen / CEO

+358 50 4584278
info@varikkotukku.com

Online-varainhankinta

Varikkotukku Oy (3119201-7)
Kruununkatu 5 B 1
13130 Hämeenlinna

Tilaa uutiskirje!

Haluatko kuulla uusista kampanjoista ensimmäisenä? Tiedotamme monipuolisesti ulkoilusta, vapaa-ajasta sekä seurojen/yhdistysten varainhankinnasta. Nappaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme ja tarjouksista!

Marketing by